Ne pasa de intimitatea dumneavoastra,

Aici, la Eventer.Net, ne 2020 nu numai sa cream cea mai buna experienta pentru dumneavoastra, ci si sa va protejam confidentialitatea.
Vrem sa va informam ca am actualizat Termenii si conditiile noastre si Politica de confidentialitate. Aceasta noua politica de confidentialitate si conditiile de furnizare a serviciilor sunt mai transparente si mai clare, ajutandu-va sa intelegeti mai bine modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate si cum respectam noul standard GDPR. Puteti accesa Politica de Confidentialitate actualizata aici, aceasta cuprinzand informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, veti putea gasi informatii importante privind drepturile de care beneficiati, inclusiv dreptul de acces, de a solicita rectificarea sau stergerea, de a solicita restrictionarea prelucrarii, de a retrage consimtamantul, de a va opune, de a nu face obiectul unei decizii automate, inclusiv crearea de profiluri, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a depune o plangere la autoritatile de protectie a datelor.
Eventer.NET asigura organizarea unor evenimente medicale prin schimbul de cunostinte si expertiza pentru a imbunatati experientele, rezultatele si valoarea. Vizitati: eventernet.ro. Eventer.NET nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune cauzate de virusi sau malware. E-mailurile trimise sau primite de Eventer.NET pot fi monitorizate pentru marime, trafic, distributie si continut. Daca aveti intrebari cu privire la aceste modificari, nu ezitati sa ne contactati si ne-ar placea sa va ajutam.

Multumim,
Echipa Eventer.Net

E dreptul dumneavoastra sa va razganditi.
Daca nu vreti sa mai primiti newsletterul nostru, puteti folosi oricand optiunea de dezabonare de la finalul fiecarui newsletter.

1. Despre Eventer.Net
Eventer.Net SRL (referita ca Eventer.Net, noi sau noua/al nostru in aceasta Politica), fiind inregistrata la Registrul Comertului Iasi cu nr. J22 /737 /2010, cod fiscal RO26964360, cu sediul social in: Iasi, Str. Anastasie Panu, nr. 30, Bl. 2A, et. 2, ap.4 si punct de lucru in Iasi, Str. Anastasie Panu, Nr. 13, Bl. Ghica Voda, mezanin.
Email: office@eventernet.ro
Telefon: 0332.40.88.00
Web: www.eventernet.ro
Adresa postala: Iasi, Str. Anastasie Panu, Nr. 13, Bl. Ghica Voda, mezanin
Cont Bancar: RO34 BACX 0000 0011 0946 0000 deschis la Unicredit Bank Iasi

Eventer.Net cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai site-urilor noastre) clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori, furnizori, parteneri, angajati) in cadrul prezentei Politici cu privire la protectia datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Documente de referinta
a. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 102/2005 privind infiintarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Eventer.Net SRL, in calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru de familie al acestuia ori de terti. Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:
-prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale; colectate in scopuri determinate, explicite si legitime;
-adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
-exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate;
-stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate si prelucrate.
b. Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE)

Prezenta Politica se aplica fie ca vizitati siteurile noastre, fie ca ne contactati la punctul de lucru si va ofera informatii despre:
-cum utilizam datele dvs.
-ce date personale colectam
-cum asiguram confidentialitatea si siguranta datelor si
-ce drepturi legale aveti asupra datelor dvs. personale.

Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii site-urile companiei, inclusiv dispozitive de tip smartphone, tableta. in cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-urile companiei. Eventer.Net isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.
Eventer.Net isi rezerva dreptul de a actualiza aceasta Politica din cand in cand. Modificarile isi produc efectele din momentul publicarii lor pe siteurile companiei, aplicatii mobile sau social media.

2. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. caracter personal
Nu pastram datele dvs. mai mult decat este necesar in vederea realizarii scopurilor mentionate in Politica. Perioade diferite de retinere a datelor se aplica diferitelor tipuri de date, oricum datele personale nu vor fi retinute pentru o perioada mai mare de 6 ani.
in procesul de administrare a prezentului site web, Eventer.Net va colecta anumite informatii (date cu caracter personal) in legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care sunt furnizate de utilizatorii prezentului site (de exemplu, nume, prenume, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon, data nasterii etc.) sau indirect (de exemplu, adresa IP). in cazul in care ne veti furniza datele dvs. personale, le vom utiliza pentru a raspunde solicitarilor dvs., pentru a procesa inregistrarile la conferintele/congresele pe care le organizam si la care doriti sa participati, pentru a va trimite newsletter, pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau pentru oferte, respectiv facturare.Vom prelucra datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea:

2.1. Navigarea pe site. Utilizarea cookie-urilor
Atunci cand vizitati site-ul nostru, utilizam cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic, care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru, sistemul dumneavoastra de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site.
Principalul scop al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare imbunatatita.
Drept urmare, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe site si pentru a intelege modul in care interactionati cu continutul nostru publicitar.

2.2. Raspunsul la intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra
Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si orice alte informatii sau detalii pe care ni le veti putea furniza in cadrul corespondentei, pentru comunicarea cu dvs. privind derularea serviciilor achizitionate (posibile modificari de program/ modificari ale altor servicii achizitionate, gestionarea reclamatiilor si procesarea despagubirilor in situatii exceptionale), in functie de canalul de comunicare prin care ne contactati.

2.3. Cum colectam datele personale
Eventer.Net colecteaza datele dvs. cu caracter personal din urmatoarele surse:
- De la dumneavoastra cand:
o completati formulare pe site-ul sau pe aplicatiile noastre, de exemplu pentru a va inscrie intr-o lista de corespondenta sau pentru a va inregistra pentru a utiliza site-ul si aplicatiile noastre;
o participati la un eveniment pentru care suntem promotor; fie online, prin e-mail, text sau telefon;
o participati la un forum de discutii al Eventer.Net sau interactionatari pe conturile noastre de social media;
o comunicati cu noi prin posta, telefon, fax, email, social media, webinarii, servicii online pentru clienti sau in persoana;
o continuturi si link-uri pe care le-ati accesat din newslettere-le pe care noi le-am trimis;
o testimoniale.
- De la terti, cum ar fi furnizorii de software:
o care analizeaza utilizarea site-urilor si a aplicatiilor noastre de catre dvs.;
o utilizati solutia noastra de comert electronic, precum si cele care proceseaza taxele in numele nostru;
o CMR (Colegiul Medicilor din Romania) care furnizeaza detalii despre membrii CMR pentru a livra produse incluse in calitatea de membru al CMR (sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru a fi contactat de noi);
o Spitalul, Universitatea sau alta organizatie, care ne furnizeaza datele dvs. atunci cand cumpara produsele noastre pentru a va putea inregistra.

2.4. Ce categorii de date personale colectam?
-Date de identificare si contact
o Informatii biografice, cum ar fi: numele, prenumele, profesia, data nasterii, sexul, CUIM, CNP;
o Datele dvs. de contact, inclusiv adresa, email-ul, numarul de telefon sau alti identificatori online;
- Categorii speciale de date personale
o dupa caz, putem colecta detalii despre calitatea de membru al diverselor organizatii medicale, de exemplu, in cazul in care apartenenta (cum ar fi statutul de membru al CMR) va da dreptul sa accesati sau sa beneficiati de o reducere la produsele si serviciile noastre.

3. CUM UTILIZAM DATELE DVS., BAZA PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS. SI CUI LE DIVULGAM

3.1. in cadrul unei relatii contractuale

Este posibil sa prelucram datele dvs. pentru executarea unui contract sau pentru a beneficia de serviciile pe care ni le-ati solicitat sau pentru a veni in intampinarea solicitarii dvs. inainte de a semna un contract. in acest sens, utilizam datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile noastre pe care dvs. (sau organizatia din care faceti parte) le-ati solicitat (sau care sunt furnizate pentru ca sunteti membru CMR) si pentru a comunica cu dvs. in legatura cu aceste produse/ servicii.
Vom furniza datele dvs., astfel (dar numai in scopuri legate de contractele care se incheie cu dvs.):
o furnizorii de servicii terte, cum ar fi companiile de curier, platforme web si aplicatii prin care va livram produsele noastre;
o banca la care sunt furnizate detaliile de plata pentru a procesa o plata;
o CMR sau organizatia/ institutia dvs. unde trebuie sa verificam detaliile dvs. inainte de a va furniza produsele noastre.

3.2. Interesul legitim
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate, deoarece sunt necesare pentru interesul legitim al Eventer.Net sau pentru interesul legitim al unei terte parti. Exemple de situatii in care procesam datele pentru scopuri care tin de interesul legitim, includ:
o sa gestionam un concurs la care ati participat;
o marketing Eventer.Net si produsele/ serviciile pe care le furnizam online, posta, telefonic, SMS, social media si e-mail (cu exceptia cazului in care furnizam informatii prin contract sau in situatii in care este necesar consimtamantul dvs.);
o cuantificarea eficacitatii promovarii activitatilor pe care le desfasuram si pentru a ne permite (si tertilor care fac publicitate prin intermediul nostru, site si aplicatii) sa va difuzam informatii relevante (inclusiv sa ne asiguram ca nu promovam produse sau servicii medicale care nu sunt licentiate in Romania);
o procesarea informatiilor tehnice despre utilizarea dvs. a site-ului si a aplicatiilor noastre pentru a ne asigura ca continutul este prezentat in modul cel mai eficient si pentru a va permite sa utilizati functiile interactive ale site-ului si aplicatiile noastre;
o procesarea cererilor, reclamatiilor si analizarea serviciilor noastre;
o consultarea consilierilor nostri profesionisti (inclusiv juridici) in cazul in care este necesar pentru noi sa obtinem sfatul sau asistenta acestora;
o furnizarea datelor catre un cumparator sau un potential cumparator al intregii sau a unei parti a afacerii noastre (cu exceptia situatiilor in care acest lucru este necesar pentru executarea unui contract la care sunteti parte);
o entitatilor care se ocupa cu anchetele si investigatiile efectuate de autoritati in cazul in care nu exista o obligatie legala sau reglementata (de exemplu, cu Agentia pentru Standarde de Publicitate).
in acest sens, in plus fata de cele mentionate mai sus, va vom furniza datele catre:
o furnizorii de marketing direct;
o Google Analytics, care primeste informatii tehnice in legatura cu modul in care utilizati site-ul si aplicatiile noastre;
o partenerii care au oferit premii pe care le-ati castigat. De asemenea, putem sa furnizam datele dvs. partenerilor si pentru concursurile la care ati participat si pentru care v-ati dat consimtamantul;
o Eventer.Net si alte parti terte in scopuri de marketing in cazul in care avem consimtamantul dvs. de a distribui informatiile in acest scop.

3.3. Comunicari de marketing direct
Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a va informa despre produsele si serviciile noastre, oferte promotionale si pentru abonarea la buletinele informative (Newsletter). Ca regula generala, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri de marketing direct doar cu consimtamantul dumneavoastra si prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, sms etc.) cu care ati fost de acord atunci cand v-ati exprimat consimtamantul. Cu toate acestea, in masura in care ne-ati comunicat adresa dumneavoastra de e-mail cu ocazia inregistrarii pe site-urile noastre, putem folosi adresa de e-mail, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, care ne permit sa va transmitem comunicari comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim in acest sens; in acest caz, la obtinerea adresei de e-mail de la dumneavoastra si, ulterior, odata cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, va vom oferi posibilitatea de a va opune acestei utilizari a adresei de e-mail (dezabonare).

3.4. Sondaje, studii privind satisfactia clientilor si feedback de la clienti
Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand decideti sa participati la sondajele sau studiile noastre de piata, la anchetele privind gradul de satisfactie a clientului sau cand ne furnizati feedback cu privire la produsele si serviciile noastre. Astfel de date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopul de mai sus doar pe baza consimtamantului dumneavoastra, avand, de asemenea, in vedere si interesul nostru legitim de a ne ajuta sa intelegem nevoile si asteptarile clientilor cu privire la produsele si serviciile noastre.
Participarea dumneavoastra la astfel de sondaje sau studii de piata este voluntara. in consecinta, este alegerea dumneavoastra daca ne furnizati sau nu datele cu caracter personal (precum nume si prenume, informatii privind preferintele dvs. sau alte date cu caracter personal), prin completarea formularelor de participare de pe site-ul nostru web, aplicatii sau alte formulare similare furnizate in cadrul respectivelor sondaje sau studii.

3.5. Luarea deciziilor in mod automat si crearea de profiluri in mod automat
Datele cu caracter personal la care se face referire in prezenta sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.
Logica implicata de prelucrare este imbunatatirea experientei de cumparare a serviciilor si dezvoltarea portofoliului de servicii al noastrea.

3.6. Organizare congrese nationale, simpozioane, conventii, seminarii, cursuri de instruire si workshop-uri si/ sau servicii asociate
Pentru achizitionarea produselor si serviciilor, atat proprii, cat si ale partenerilor nostri contractuali, oferite de noi, va informam ca va prelucram urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, nationalitate, sex, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa IP si detalii ale documentului de identitate recunoscut, tip card, numar card, nume detinator card, numar de securitate al cardului sau alte detalii de plata, CUIM.

3.7. Facturarea si gestionarea platilor
in contextul achizitionarii produselor si serviciilor, noi prelucram date cu caracter personal in vederea indeplinirii urmatoarelor scopuri: emitere facturi, efectuarea platilor, inclusiv, dar nelimitat la rambursari si despagubiri, precum si gestionarea tranzactiilor in numerar si colectam in acest sens, date cu caracater personal precum: nume, prenume, numar de identificare, serie si numar document de identitate, data emiterii si data expirarii documentului de identitate, data si locul nasterii, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, date bancare, cetatenie, sex.

3.8. Prelucrarea datelor reprezentantilor partenerilor contractuali implicati in derularea contractelor cu Eventer.Net si/sau reprezentantilor autoritatilor publice
Daca sunteti persoana de contact a partenerilor, a potentialilor parteneri sau a autoritatilor publice cu care interactioneaza Eventer.Net in derularea contractelor, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
- Pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuale dintre Eventer.Net si parteneri sau potentiali parteneri;
- Pentru initierea sau desfasurarea relatiilor dintre Eventer.Net si reprezentantii autoritatilor publice cu care interactioneaza in derularea activitatii curente.
Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Societatii de a initia si desfasura relatiile contractuale si/sau cu autoritatile publice in derularea activitatii Societatii in contextul oferirii produselor si serviciilor noastre. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea Eventer.Net de a-si desfasura activitatea.

3.9. Responsabilitate sociala
Pentru desfasurarea programelor de responsabilitate sociala prelucram date cu caracter personal in scopul acordarii serviciilor pentru cazuri speciale precum situatii medicale, studenti.
Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop se intemeiaza pe obligatia contractuala in baza contractelor incheiate de catre Societate cu persoanele, care solicita sprijinul nostru in astfel de situatii. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea noastra de a-si desfasura activitatea.
Datele dumneavoastra sunt pastrate pentru indeplinirea acestui scop pentru o perioada de 4 ani, dupa expirarea careia aceste date vor fi sterse.

4. OBLIGATIILE LEGALE ALE EVENTER.NET

Datele furnizate de dvs. vor fi, de asemenea, prelucrate de catre Eventer.Net pentru respectarea obligatiilor legale, cum ar fi:
o Detectarea si prevenirea infractiunilor si pentru a acorda asistenta politiei sau altor autoritati competente la anchete;
o Sa respecte legislatia fiscala;
o Pentru a respecta orice obligatii reglementate la care suntem sau putem deveni obiect.
in acest sens, in circumstante specifice, este posibil sa furnizam datele dvs. personale cu terte parti care au facut solicitari legitime in temeiul legislatiei privind protectia datelor, politia si alte organe abilitate si auditori externi ai Eventer.Net.

5. CONSIMTAMANTUL

In anumite situatii, Eventer.Net poate solicita consimtamantul dvs. explicit pentru a procesa datele dvs. cu character personal de exemplu: daca dorim sa utilizam asocierea dvs. sau sa va citam in materialele pe care le furnizam.

6. CATEGORII SPECIALE DE DATE PERSONALE

In cazul in care procesam categorii special de date cu caracter personal, facem acest lucru in urmatoarele conditii:

o pentru a va proteja interesele vitale, de exemplu pentru a informa un contact de urgenta, UPU sau alte servicii de urgenta in caz de boala sau alte urgente;
o cu consimtamantul dvs. explicit, de exemplu, daca furnizati date despre starea de sanatate, etnie, orientare sexuala sau convingerile dvs. intr-un studiu desfasurat prin intermediul nostru sau informatii despre calitatea dvs. de membru CMR in cazul in care acest lucru este relevant pentru accesul la/sau reducerea unui produs/ serviciu pe care-l furnizam;
o atunci cand prelucrarea este necesara pentru stabilirea, exercitatrea sau apararea unei creante legale.

7. PROFILAREA SI LUAREA DE DECIZII AUTOMATE

Folosim caracteristici personale, cum ar fi adresa de email pentru interactiunile viitoare cu Eventer.Net de a directiona comunicarile noastre catre o audienta specifica.

8. CAT TIMP PASTRAM INFORMATIILE

Pastram datele dvs. atat timp cat este necesar pentru a va furniza produsele si serviciile noastre sau cat este necesar pentru scopurile noastre legale sau pentru interesele noastre legitime. in particular, pastram date referitoare la:
o produsele sau serviciile furnizate de noi timp de 10 ani de la furnizarea produsului/ serviciului, cu exceptia cazului in care relatia noastra cu dvs. continua pe o perioada mai lunga;
o concursuri de pana la doi ani de la incheiere concursului, desi in cazul in care sunt publicate detalii legate de castigatori, acestea pot fi arhivate pe o perioada nedeterminata;
o in scopuri de marketing pana cand ne informati ca nu mai doriti sa primiti informatii (de exemplu, prin dezabonare de la newsletter). Daca va exprimati aceasta dorinta va putem pastra detaliile de contact pe o lista suplimentara, astfel incat sa nu mai primiti informatii de la noi.
Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, iar Eventer.Net nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, datele vor fi sterse in conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

9. CUI DIVULGAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARCATER PERSONAL?

Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, Eventer.Net utilizeaza serviciile mai multor parteneri contractuali. Unii dintre ei au calitatea de persoane imputernicite, cum ar fi agentii de turism si societati revanzatoare, furnizori de servicii de la care ati achizitionat prin intermediul nostru (e.g. servicii de transfer rutier, servicii hoteliere), institutii bancare si procesatori de plati, sisteme globale de distributie, furnizori de servicii IT, software si mentenenta, ce isi desfasoara activitatea comerciala in Uniunea Europeana, cat si in afara Uniunii Europene, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi utilizate in limitele obligatiilor pe care si le-au asumat fata de Societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite de noi, sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime, care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si le solicitam acestora sa nu utilizeze datele cu caracter personal in niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate entitatile cu care lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.
Unii dintre acestia sunt, la randul lor, operatori de date, cum ar fi alte companii aeriene, furnizorii de servicii conexe (asigurari, transfer, rent-a-car, institutii hoteliere), agentii de turism ce isi desfasoara activitatea comerciala in Uniunea Europeana. Unii dintre acestia sunt terte parti care nu intentioneaza sa prelucreze datele, insa pot avea acces la acestea in indeplinirea sarcinilor sau in interactiunile lor cu noi, cum ar fi societati care asigura intretinere tehnica, auditori financiari sau juridici.
Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmise catre terti si in urmatoarele situatii:
i. autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor noastre, care solicita sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma. Aceste autoritati publice sau institutii pot fi politia si autoritatile de reglementare, politia de frontiera, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, Autoritatea Nationala privind Securitatea Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal, Agentia Nationala pentru Admintrarea Fiscala, Inspectoratul General pentru Imigrari;
ii. pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata;
iii. terti achizitori, in masura in care activitatea noastra ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.
Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:
a) Pentru a raspunde intrebarilor, solicitarilor sau reclamatiilor dumneavoastra, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre furnizorii nostri de servicii de centru de apel;
b) Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;
c) Pentru realizarea de sondaje sau studii de piata, anchete privind gradul de satisfactie a clientului sau pentru a obtine feedback de la clientii nostri cu privire la produsele si serviciile noastre, putem distribui datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de sondaje sau studii de piata/anchete privind clientii.

10. TRANSFERUL INTERNATIONAL AL DATELOR

Eventer.Net va dezvalui, in circumstante limitate, date cu caracter personal unor terte parti sau va permite stocarea sau manipularea datelor cu caracter personal in tari din afara Spatiului Economic European. in aceste conditii, datele dvs. personale vor fi transferate numai in una dintre urmatoarele baze:
o in cazul in care transferul face obiectul uneia sau mai multora dintre garantiile corespunzatoare pentru transferurile internationale prevazute de legea aplicabila (de exemplu, clauzele standard de protectie a datelor adoptate de Comisia Europeana in conformitate cu art. 46, alineatul 2, litera (c) din GDPR). Daca doriti sa obtineti o copie a clauzelor standard pe care le folosim, va rugam sa ne contactati;
o in conformitate cu un mecanism de certificare aprobat;
o o decizie a Comisiei Europene prevede ca tara sau teritoriul caruia se efectueaza transferul, asigura un nivel adecvat de protectie (articolul 45 din GDPR);
o exista o alta situatie in care transferul este permis de legislatia aplicabila (de exemplu, in cazul in care avem consimtamantul dvs. explicit).
in ceea ce priveste transferul catre state care nu asigura un nivel adecvat de protectie a prelucrarii datelor cu caracter personal, Eventer.Net va utiliza urmatoarele mecanisme pentru a asigura garantiile solicitate prin GDPR: clauzele standard care pot fi obtinute de la Societate sau consultate la adresa contact@eventernet.ro.

11. SECURITATEA PRELUCRARII DATELOR

Eventer.Net va informeaza prin prezenta ca evalueaza si actualizeaza constant masurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate. Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentala sau ilegala, de pierdere sau alterare si de accesul unor persoane neautorizate, Eventer.Net utilizeaza masuri de securitate tehnice si organizatorice dintre care enumeram:
accesul la baza de date se face doar pe baza de user si parola, care sunt atribuite doar angajatilor si sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atributiilor de serviciu;
o accesul la baza de date este monitorizat electronic cu identificarea id-ului dispozitivului din cadrul societatii de pe care se interogheaza baza de date (actiuni identificate astfel: tipul actiunii, data, ora);
o toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces;
o accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societatii conectate la reteaua interna a acesteia;
o la interval de o luna (30 zile) se face backup automat la baza de date;
o tiparirea datelor este facuta doar de la echipamentele societatii, de catre persoane desemnate.
Linkuri catre alte pagini web
Paginile web ale Eventer.Net. contin link-uri catre alte pagini de Internet. Eventer.Net nu raspunde pentru practicile de securitate sau de continutul altor pagini web.

12. REFUZUL PRELUCRARII SI CONSECINTELE ACESTUIA

Datele cu caracter personal prevazute reprezinta o obligatie contractuala, iar persoana vizata trebuie sa furnizeze datele pentru a beneficia de serviciile solicitate, precum si pentru a solutiona cerintele adresate de catre aceasta.
in cazul in care persoana vizata nu furnizeaza datele pentru scopul mai sus mentionat, Eventer.Net se va afla in imposibilitatea de a desfasura activitatile aferente scopurilor mentionate anterior.

13. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:
o Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obtine confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate si, in caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal si conditiile in care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date;
o Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul:
(i) datele nu mai sus necesare in scopul initial (si nu exista un nou scop legal);
(ii) temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul persoanei vizate, persoana vizata isi retrage consimtamantul si nu exista alt temei legal;
(iii) persoana vizata isi exercita dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea;
(iv) datele au fost prelucrate illegal;
(v) stergerea este necesara pentru conformarea cu legislatia UE sau legislatia romana.
o Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazurile in care:
(i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal;
(ii) prelucrarea este ilegala, insa dumneavoastra nu doriti ca sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date;
(iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta sau v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca temeiurile legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate.
o Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;
o Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interes legitim, precum si de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
o Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar;
o Dreptul la portabilitatea datelor, insemnand dreptul de a va primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat operatorului de date intr-o forma structurata, utilizata in mod curent si care poate fi citita automat, precum si dreptul de a transfera respectivele date catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea are la baza consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si se realizeaza prin mijloace automate; o Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Protectie a Datelor (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.
Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa ne adresati o solicitare in scris, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa: Str. Anastasie Panu, Nr. 13, Bl. Ghica Voda, mezanin, Iasi, Romania sau prin e-mail la contact@eventernet.ro.

De asemenea, in cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveti posibilitatea de a utiliza optiunea dezabonare care este inclusa in fiecare comunicare de marketing.

14. MODIFICARI LA ACEASTA POLITICA

Aceasta Politica de Confidentialitate poate suferi din cand in cand modificari si poate fi actualizata de catre Societate, dupa cum va fi necesar. Societatea va va notifica cu privire la orice modificari materiale sau substantiale ale acestei Politici de Confidentialitate si se va asigura ca respectiva notificare este efectuata intr-o maniera care asigura luarea acestora la cunostinta de catre dumneavoastra, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ati furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care sa asigure o comunicare efectiva.

15. CONTACT

Puteti adresa orice intrebare in legatura cu prezentul document. Ne puteti scrie, folosind urmatoarele detalii de contract: contact@eventernet.ro.
Eventer.Net

Cum colectam datele cu caracter personal
Eventer.Net colecteaza datele cu caracter personal de la dvs. astfel:
o Direct de la dvs. atunci cand:
o Va inregistrati sau achizitionati servicii prin intermediul site-ului nostru, email, telefon sau posta;
o Atunci cand va intalniti cu unul dintre reprezentantii nostri sau corespondati cu noi prin intermediul site-ului nostrum, posta, e-mail si telefon in legatura cu evenimentele organizate, cand completati formularele de feedback si chestionare.
o De la parti terte, cum ar fi:
o Organizatii care ofera bilete sau comanda bilete in numele dvs.;
o Spitalul, Universitatea sau alta organizatie care poate achizitiona bilete in numele dvs. sau va poate inregistra datele la noi;
o Site-ul nostru;
o Banca noastra la care sunt furnizate detalii de plata pentru a procesa o plata;
o Furnizorul nostru de plati care va va confirma detaliile platii.
Care sunt categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam?
in functie de eveniment, colectam urmatoarele informatii cu caracter personal:
o Date de identificare si contact:
o Informatii ca nume, functie, data nasterii, sex, varsta si CNP;
o Date de contact care includ: adresa, e-mail si numar de telefon;
o Informatii profesionale:
o Calificarile dvs., experienta profesionala, CUIM;
o Institutia la care sunteti afiliat.
o Online si tranzactional
o Cand intrati pe site-ul nostru sau aplicatiile noastre colectam detalii despre IP, locatie (inclusiv institutia), tipul browser-ului si versiunea, sistemul de operare;
o Informatiile pe care le furnizati in comunicare cu noi;
o Detalii despre cum utilizati site-ul si aplicatiile noastre inclusiv continutul pe care l-ati accesat, orice cautare ati efectuat, durata vizitei, detaliile de logare, data si ora la care ati accesat site-ul si metodele pe care le-ati utilizat pentru a iesi de pe site-ul sau aplicatia noastra (pentru mai multe informatii cititi Cookie;
o Evenimentele Eventer.Net la care ati participat in trecut sau la care doriti sa participati in viitor;
o Detalii de plata si tranzactiile financiare in legatura cu achizitiile pe care le-ati efectuat.
o Categorii speciale de date:
o in cazul in care ne furnizati dvs. sau organizatia dvs., procesam date privind starea de sanatate pentru a efectua adaptari adecvate la evenimentul nostru, de exemplu pentru a satisfice cerintele de acces sau nevoile dvs. de catering;
Detalii privind calitatea de membru al organizatiilor (cum ar fi membru al CMR), daca acest lucru este relevant pentru eveniment in cazul in care membrii CMR beneficiaza de tarife preferentiale.
Cum utilizam datele dvs., in ce baza le prelucram si cine are acces la aceste informatii: Ca parte a unei relatii contractuale
Este posibil sa ne procesam datele dvs. personale deoarece este necesar pentru executarea unui contract, de exemplu, pentru a livra evenimentul pentru care ne-ati angajat sau pentru a lua masuri la solicitarea dvs. inainte de a incheia un contract. in acest sens, folosim datele dvs. personale pentru urmatoarele (in cazul in care biletele au fost cumparate in numele dvs., atunci vom efectua urmatoarele procesari sub interesele noastre legitime):
o pentru a administra evenimentul si plata dvs.;
o pentru a corespunda cu dvs. despre eveniment, inclusiv pentru a va trimite informatii pre-eveniment.
in acest sens, va vom furniza datele la urmatoarele (dar numai pentru scopurile legate de contractele care se incheie cu dvs.):
o contractori terti si furnizori de servicii pe care ne-am putea angaja sa-i asistam la livrarea evenimentului; de exemplu, furnizori de conferinte, lectori;
o banca noastra la care sunt furnizate detalii de plata pentru a procesa o plata;
o furnizorul nostru de site-uri web, in cazul in care participarea la un eveniment poate implica, de asemenea, un cont online.

Interesul legitim
Datele dvs. personale vor fi, de asemenea, prelucrate, deoarece sunt necesare pentru interesele legitime ale Eventer.Net sau pentru interesele legitime ale unei terte parti. Exemple de cazuri in care procesam datele pentru scopuri care tin de interese legitime includ:
o crearea unei liste de delegati sau lectori si distribuirea listei catre lectori si participanti;
o impartasirea detaliilor cu coorganizatorii, colaboratorii si sponsorii unui eveniment (cu exceptia situatiilor in care este necesar sa obtinem consimtamantul dvs.);
o marketing on-line prin e-mail;
o inregistrarea evenimentelor noastre in scopuri promotionale si educative (de exemplu, atunci cand intervievam participantii si inregistram lectorii);
o procesarea informatiilor tehnice despre utilizarea de catre dvs. a site-urilor Eventer.Net pentru a va asigura ca continutul de pe site-ul nostru este prezentat in modul cel mai eficient si pentru a va permite sa utilizati caracteristicile interactive;
o furnizarea datelor catre un cumparator sau cumparator potential al intregii sau unei parti a afacerii noastre (cu exceptia situatiilor in care acest lucru este necesar pentru executarea unui contract la care sunteti parte);
o procesarea cererilor, plangerilor, anchetelor, formularelor de feedback si analizarii serviciilor noastre.
in acest sens si in plus fata de acele parti mentionate mai sus, va vom furniza datele astfel:
o furnizori de marketing direct; o Google Analytics care primeste informatii tehnice in legatura cu modul in care utilizati site-ul nostru;
o CMR pentru scopuri de marketing si pentru a va actualiza produsele de care ati putea fi interesate (cu exceptia cazului in care este necesar sa obtinem consimtamantul dvs. inainte de a permite accesul la informatiile dvs. in acest fel).
Obligatiile legale ale Eventer.Net
Datele dvs. cu character personal vor fi, de asemenea, prelucrate de Eventer.Net cu respectarea obligatiilor sale legale. De exemplu:
o pentru detectarea si prevenirea infractiunilor si pentru a ajuta politia si alte autoritati competente cu investigatii.
In acest sens, in circumstante specifice, este posibil sa impartasim datele personale cu terte parti, care au facut solicitari legitime in temeiul legislatiei, privind protectia datelor; politia si alte organe de aplicare a legii; auditorii externi ai Eventer.Net.

Categorii speciale de date cu caracter personal
in cazul in care procesam categorii speciale de date cu caracter personal, bazele noastre de procesare sunt:
o pentru a va proteja interesele vitale, de exemplu, pentru a informa contactul de urgenta specificat, sau serviciile de urgenta in caz de boala sau de alta urgenta;
o consimtamantul dvs. explicit, de exemplu, daca avem nevoie de informatii despre calitatea de membru CMR sau despre cerintele privind dieta sau accesul pe care trebuie sa le procesam in legatura cu evenimentul;
o atunci cand prelucrarea este necesara pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unei creante legale.

Profilarea si luarea de decizii automate
Putem folosi caracteristici personale cum ar fi varsta, sexul, adresa, functia, interesele exprimate, interactiunile anterioare cu Eveneter.Net sau locatia geografica pentru a directiona comunicarile noastre catre o anumita audienta.
Eventer.Net utilizeaza, de asemenea, o serie de tehnologii publicitare, cum ar fi cuvinte cheie, cookie-uri si identificatori mobili, precum si servicii specifice utilizate de anumite site-uri si retele media sociale, pentru a va prezenta anunturi Eventer.Net atunci cand va aflati pe alte site-uri si aplicatii. Aceste anunturi se vor baza pe informatiile pe care le detinem despre utilizarea dvs. anterioara a site-urilor Eventer.Net (de exemplu, istoricul cautarilor Eventer.Net, continutul pe care l-ati accesat si anunturile pe care ati facut click).